AGENDA

Het Universumpje
do 26 mei

Het Universumpje

20:00 | Podium | €6,5 Tags: Stenig, Het Universumpje, Groene Bananen, stonerrock

“Luchtspiegelingen trillen in de geest maar het is allemaal waan, ben jij wel eens in de woestijn geweest? Ik raad het je aan”

 

De stenige klanken van Het Universumpje weergalmen 26 mei bij Cinetol. Eerder schreef een fan “Ooit deelde ik met jan en alleman het bed, maar deze jongens hebben mijn maagdenvlies hersteld”. Zo rauw is de klank van hun album ’De grenzen van het toelaatbare’ dat iedereen herleeft. Van zware stenige ondertonen tot atmosferische intermezzo’s weten zij de Nederlandse taal op een nieuwe wijze te harmoniseren.

 

Het Universumpje is een band waar elk zichzelf respecterend mens fan van is. ‘Ik heb ook wel eens iemand gesproken die geen fan van Het Universumpje is, maar die respecteerde zichzelf niet’ aldus een fan.Vaak schieten woorden te kort, maar niet in het geval van Het Universumpje. Iedereen die het hart op de juiste plek heeft, weet precies wat zij of hij met Het Universumpje aanmoet. En ook als je linker hersenhelft overheerst, valt er nog heel wat te beleven aan Het Universumpje. ‘Ik dacht dat alles al een keer gedaan was, maar dat was voordat ik Het Universumpje leerde kennen’ aldus een fan wiens linker hersenhelft overheerst.

 

In de ogen van Het Universumpje zijn we allemaal gelijk. Stop je vingers in je oren en ervaar de beleving’

Klank

Contact